Fysik
Bestem g -Hjælp!
30. maj 2007 af
ekim-dahl (Slettet)
Hej
Hvordan kan jeg ud fra disse målinger bevise, at g=9,82 m/s^2
Kunne godt bruge nogle formler
Hilsen Mike
m [kg] Ft [N]
0,127 1,2
0,421 4,2
1,578 15,8
0,1 1
0,349 3,4
0,403 3,9
0,202 2
0,046 0,45
0,099 1
1,37 13,8
Hvordan kan jeg ud fra disse målinger bevise, at g=9,82 m/s^2
Kunne godt bruge nogle formler
Hilsen Mike
m [kg] Ft [N]
0,127 1,2
0,421 4,2
1,578 15,8
0,1 1
0,349 3,4
0,403 3,9
0,202 2
0,046 0,45
0,099 1
1,37 13,8
Svar #2
30. maj 2007 af Waterhouse (Slettet)
Du ved, at
F_t=m*g
så hvis du indtegner alle dine målepunkter i et koordinatsystem og trækker en ret linje gennem dem, skulle denne linje gerne have hældningen 9,82, som så er lig g.
F_t=m*g
så hvis du indtegner alle dine målepunkter i et koordinatsystem og trækker en ret linje gennem dem, skulle denne linje gerne have hældningen 9,82, som så er lig g.
Skriv et svar til: Bestem g -Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
