Kemi
vand
05. juni 2007 af
thelife (Slettet)
HEJ
hvad er
vands ionprodukt hvad mener de med det
og
vandstilstandsformen
hvad er
vands ionprodukt hvad mener de med det
og
vandstilstandsformen
Svar #1
05. juni 2007 af thelife (Slettet)
er det sådan
1,0 * 10 ^-14 M er vandsionprodukt samme værdi i rent vand og i fortyndede vandige opløsninge
er det sådande mener
eller er det forkert
1,0 * 10 ^-14 M er vandsionprodukt samme værdi i rent vand og i fortyndede vandige opløsninge
er det sådande mener
eller er det forkert
Svar #2
05. juni 2007 af -Zeta- (Slettet)
Vands ionprodukt er lig med [H3O+][OH-] som ved stuetemperatur er lig med 1*10^(-14) M^2
Denne værdi er konstant og kan derfor ikke ændres (udover temperaturen). Ved pH 7 er [H3O+]=[OH–]=1*10^(–7) M. I basisk væske er [OH-] større end [H3O+] og omvendt i sure opløsninger. Faktum er, at summen af de aktuelle koncentrationer af H3O+ og OH- skal give vands ionprodukt.
Denne værdi er konstant og kan derfor ikke ændres (udover temperaturen). Ved pH 7 er [H3O+]=[OH–]=1*10^(–7) M. I basisk væske er [OH-] større end [H3O+] og omvendt i sure opløsninger. Faktum er, at summen af de aktuelle koncentrationer af H3O+ og OH- skal give vands ionprodukt.
Svar #3
05. juni 2007 af thelife (Slettet)
er det sådan det løses så
og hvad med vandstilstandsformen hvordan løses den
og hvad med vandstilstandsformen hvordan løses den
Skriv et svar til: vand
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
