Matematik
rødder
14. juni 2007 af
Nina171089 (Slettet)
Hvad er rødderne i et andengradspolynomie? Er det noget med de er et nulpunkt?
Svar #1
14. juni 2007 af vag (Slettet)
Rødderne i et andengradspolynomium som kan skrives på formen
ax^2 + bx + c = 0
er de x-værdier der opfylder ovenstående.
ax^2 + bx + c = 0
er de x-værdier der opfylder ovenstående.
Svar #2
14. juni 2007 af Mandelbrot (Slettet)
rødderne i et andengradspolynomie er der hvor, grafen skærer x-aksen, dette kaldes nulpunkter. Det defineres også som f(x)=0, da nulpunkterne har koordinatsættende (r1,0) v (r2,0).
Skriv et svar til: rødder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
