Matematik
funktioner
14. juni 2007 af
AnnikaS (Slettet)
Hvordan ville i mundtligt beskrive hvad: f(3), og f(x)=2? betyder..
Svar #1
14. juni 2007 af ibibib (Slettet)
f(3) er den y-værdi der svarer til x-værdien 3.
En løsning til ligningen f(x)=2 er den x-værdi der svarer til y-værdien 2.
En løsning til ligningen f(x)=2 er den x-værdi der svarer til y-værdien 2.
Skriv et svar til: funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
