Matematik
diff. ligning
15. juni 2007 af
hoppus (Slettet)
jeg skal vise at
f(x)= (b/a)+c*e^(-ax)
er løsningen til
y'=b-ay
Jeg skal altså have omskrevet den, og det er bare ved at differentiere f(x), men jeg kan ikke få det til at blive på formen....er der nogen der kan hjælpe`?
f(x)= (b/a)+c*e^(-ax)
er løsningen til
y'=b-ay
Jeg skal altså have omskrevet den, og det er bare ved at differentiere f(x), men jeg kan ikke få det til at blive på formen....er der nogen der kan hjælpe`?
Svar #1
15. juni 2007 af Benjamin. (Slettet)
f(x)= (b/a)+c·e^(-ax)
f´(x) = -a·c·e^(-ax) = b-a·((b/a)+c*e^(-ax))
f´(x) = -a·c·e^(-ax) = b-a·((b/a)+c*e^(-ax))
Skriv et svar til: diff. ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
