Matematik
Vigtige funktioner
27. april 2004 af
john vs. jon (Slettet)
på en figur ses graferne for polynomierne f og g, hvor
g(x)=x^2+a1x+a0. og f(x)=x+1
bestem mængden
{x|(fg)(x)=0}
angiv endelig en forskrift for (fg)(x).
g(x)=x^2+a1x+a0. og f(x)=x+1
bestem mængden
{x|(fg)(x)=0}
angiv endelig en forskrift for (fg)(x).
Svar #1
27. april 2004 af Mads^^ (Slettet)
Jeg er næsten sikker på at din lærer gerne så at du selv lavede opgaven, så prøv at gøre det. Hvis du så har _konkrete_ problemer kan du jo se om der er nogen der kan hjælpe...
Svar #2
28. april 2004 af john vs. jon (Slettet)
#1-->
hey mads..
hvis nu det var, jeg kunne finde ud af den, så havde jeg sku nok lavet den ikk!!
Men ok... mit konkrete problem er jeg ved jeg ikk, hvordan jeg skal lave den... var det bedre..??
hey mads..
hvis nu det var, jeg kunne finde ud af den, så havde jeg sku nok lavet den ikk!!
Men ok... mit konkrete problem er jeg ved jeg ikk, hvordan jeg skal lave den... var det bedre..??
Skriv et svar til: Vigtige funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
