Matematik
matematik - endelig karakter
21. juni 2007 af
Misser (Slettet)
hej
Jeg har en veninde der har matematik 1-årigt A niveau.
I 2g fik hun 8 i matematik
her i 3 fik hun 03
Karkteren i 3g tæller jo 2/3 og den i 1g tæller 1/3
Bliver karakteren så 5??
på forhånd tak
Jeg har en veninde der har matematik 1-årigt A niveau.
I 2g fik hun 8 i matematik
her i 3 fik hun 03
Karkteren i 3g tæller jo 2/3 og den i 1g tæller 1/3
Bliver karakteren så 5??
på forhånd tak
Svar #1
21. juni 2007 af allan_sim
#0.
Ja,
2/3*3+1/3*8 = 6/3+8/3 = 14/3 ~ 4,67
hvilket afrundes til 5.
Ja,
2/3*3+1/3*8 = 6/3+8/3 = 14/3 ~ 4,67
hvilket afrundes til 5.
Svar #4
22. juni 2007 af Splitt (Slettet)
Jeg står i en lidt dum situation!
Jeg fik 9 i 1.g og 5 i 3.g (3 årigt A-niveau) - jeg har aldrig helt forstået at karakterene vægtes forskelligt?
Nogen der kan hjælpe mig ?
For jeg skal nemlig bruge mat-B bestået for at komme ind på min uddannelse :-)
Jeg fik 9 i 1.g og 5 i 3.g (3 årigt A-niveau) - jeg har aldrig helt forstået at karakterene vægtes forskelligt?
Nogen der kan hjælpe mig ?
For jeg skal nemlig bruge mat-B bestået for at komme ind på min uddannelse :-)
Svar #5
22. juni 2007 af allan_sim
#4.
Karaktererne vægtes kun, hvis man har 2-årigt B-niveau efterfulgt af 1-årigt A-niveau.
Hvis du har 3-årigt A-niveau, vil dit 5-tal fra 3.g stå på eksamensbeviset som skriftlig eksamenskarakter. Men husk at det er gennemsnittet af eksamenskarakterer og årskarakterer, der skal benyttes, hvis der er specifikke adgangskrav.
Karaktererne vægtes kun, hvis man har 2-årigt B-niveau efterfulgt af 1-årigt A-niveau.
Hvis du har 3-årigt A-niveau, vil dit 5-tal fra 3.g stå på eksamensbeviset som skriftlig eksamenskarakter. Men husk at det er gennemsnittet af eksamenskarakterer og årskarakterer, der skal benyttes, hvis der er specifikke adgangskrav.
Skriv et svar til: matematik - endelig karakter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
