Fysik
kinetiske energier
23. juni 2007 af
thelife (Slettet)
hej
der står i min opg
en mercedes på 1800 kg og en suzuki på 850 kg kører begge 40 km/t
a.beregn de to bilers kinetiske energier
er det sådan her
Ekin=0,5*m*v^2
1800+850=2650
0,5*2650*40km/t=
skal jeg endelige ændre de 40km/t til m/s ?
der står i min opg
en mercedes på 1800 kg og en suzuki på 850 kg kører begge 40 km/t
a.beregn de to bilers kinetiske energier
er det sådan her
Ekin=0,5*m*v^2
1800+850=2650
0,5*2650*40km/t=
skal jeg endelige ændre de 40km/t til m/s ?
Svar #4
23. juni 2007 af M_Malling (Slettet)
du skal bare dele 40 med 3,6 så bliver det m/s
(40km/t)/3,6=11,1m/s
(40km/t)/3,6=11,1m/s
Svar #6
23. juni 2007 af M_Malling (Slettet)
hvad er det du skal regne ud.
hvis du bare skal regne Ekin for begge biler så er det nok bedst at gøre det hver for sig.
men ellers er det rigtigt.
hvis du bare skal regne Ekin for begge biler så er det nok bedst at gøre det hver for sig.
men ellers er det rigtigt.
Skriv et svar til: kinetiske energier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
