Fysik
Hvad betyder / og hvornår anvendes formlerne...
02. maj 2004 af
Jolly (Slettet)
Hey, jeg har glemt alt om specifik varme fylde.. og jeg forstår ikke det der står i min bog. så ville lige høre om der er nogen der ved hvad forskellen er på formlerne og hvornår man skal anvende den ene frem for den anden:
E=m*c*T og E=C*T
Det ville hjælpe en del..på forhånd tak!
E=m*c*T og E=C*T
Det ville hjælpe en del..på forhånd tak!
Svar #3
02. maj 2004 af sontas (Slettet)
E = C*deltat bruges om et system
og E = m*C*deltat bruges om en enkelt ting.
C = den energi, der skal til for at opvarme systemet 1 grad
c = den energi, der skal til for at opvarme 1g af stoffet en 1 grad.
og E = m*C*deltat bruges om en enkelt ting.
C = den energi, der skal til for at opvarme systemet 1 grad
c = den energi, der skal til for at opvarme 1g af stoffet en 1 grad.
Skriv et svar til: Hvad betyder / og hvornår anvendes formlerne...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
