Matematik
Det uafhængige led?
26. juni 2007 af
Mandelbrot (Slettet)
Hvad kaldes den uafhængige led i en ligning eller en funktion?
Med "uafhængige led" mener jeg det led der ikke har fx en x-værdi påklistret.
fx i funktionen f(x)=ax^2+bx+c eller i ligningen y=(2/x)+3. Her er det henholdsvis c og 3 jeg hentyder til??
Med "uafhængige led" mener jeg det led der ikke har fx en x-værdi påklistret.
fx i funktionen f(x)=ax^2+bx+c eller i ligningen y=(2/x)+3. Her er det henholdsvis c og 3 jeg hentyder til??
Svar #2
26. juni 2007 af Mandelbrot (Slettet)
heh.. Ja men jeg troede bare at der var et specielt navn til det. a og b er jo også konstanter i funktionen.
Svar #3
26. juni 2007 af Mandelbrot (Slettet)
Der burde være et navn til det, for hvis man skal løse en ligning kan man sige "... og da der ikke er en ****-værdi kan jeg sætte x-udenfor en parentes og løse ligningen vha. 0-reglen." el.
Skriv et svar til: Det uafhængige led?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
