Matematik

Hvad skal der til for at bestå?

28. juni 2007 af PLØK (Slettet)
Hvad skal der til for at kunne bestå matematik b-niveau skriftligt og mundtligt efter den nye reform?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juni 2007 af liah (Slettet)

Hejsa

Jeg mener at du min. skal have karakteren 02 (svarende til 6 på den gamle) i både mundtlig og skriftlig matematik for at bestå :-)

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. juni 2007 af Christina_Jensen (Slettet)

Du skal ikke være alt for lost i matematik, sådan helt generelt. Det er ikke svært at bestå, men de kræver self angagement i timerne, og at man får lavet sine afleveringer. Kan man finde ud af disse til dagligt, så vil du også være ret sikker på at kunne bestå den skriftlige.

Svar #3
29. juni 2007 af PLØK (Slettet)

Hvad skal der til rent FAGLIGT?
Skal bare ha det som supplering og skal derfor ikke aflevere til tiden mm .
Jeg skal bare til en skriftlig og mundtlig eksamen.
Nogle der kan komme med et bud på hvad der skal til rent fagligt for at bestå?
Om karakteren hedder 2 eller 6 er jeg ligeglad med

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. juni 2007 af DeciMat (Slettet)

Til skriftlig eksamen siger man "fingerregel"
Der skal mindst 1/3 af hvert spørgsmål være besvaret.
Spørgsmålene kunne jo være inddelt a), b), c) osv.

Der skal mindst besvares et spørgsmål og så skal man kunne have skåret så meget point i et andet spørgsmål for at bestå.

Man består ikke selvom den ene spørgsmål skulle vægte så meget at man burde bestå.

andet regel er, at give besvarelserne ligeså meget vægt. Er der 20 spørgsmål i alt 5% til hver.

De skal så lægges sammen. Man består ikke selvom den ene spørgsmål giver 50%.


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. juni 2007 af DeciMat (Slettet)

rent fagligt Jaaa. Hvad er svært? og hvad er nemt?

Er det her svært?

givet en firkant ABCD
AB=4
BC=5
CD=6
DA=5,5

find vinkel D


eller det her nemt?

Bevis at for alle naturlige tal n gælder

(n^2+n)/2 =neN

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. juli 2007 af Christina_Jensen (Slettet)

De to eksempler du kommer med her er forholdvis nemme.. Har mat A, men de der har mat b finder det oftest mest udfordrende med integral og differential-regning, selvom det er meget enkelt..

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. juli 2007 af perjepsen (Slettet)

At du følger med 1 år og laver lektier ok tit..

Brugbart svar (0)

Svar #8
10. marts 2008 af Bruger88 (Slettet)

du skal have minimum halvdelen rigtig for at få 2.

Skriv et svar til: Hvad skal der til for at bestå?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.