Matematik
Flader
10. august 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Hvordan finder man overfladearealet af en ellepsiode?
Svar #1
10. august 2007 af iB (Slettet)
http://mathworld.wolfram.com/Ellipsoid.html (15)
Hvad den sidste lille frække funktion i udtrykket er for noget, aner jeg ikke, men ellers kan du jo måske bruge (14), eller også står der sikker noget om funtionen et andet sted på Mathworld
Hvad den sidste lille frække funktion i udtrykket er for noget, aner jeg ikke, men ellers kan du jo måske bruge (14), eller også står der sikker noget om funtionen et andet sted på Mathworld
Svar #2
10. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Du starter med at forestille dig arealelementet, som vi har talt om tidligere, det e altid godt at starte der, altså dA=2*pi*dx, Overfladen er da givet ved
S=2*pi*integralet(f(x))*kvadratrod(1+f^(x)^2)dx, hvor f(x) er den numeriske værdi
S=2*pi*integralet(f(x))*kvadratrod(1+f^(x)^2)dx, hvor f(x) er den numeriske værdi
Skriv et svar til: Flader
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
