Matematik
sandsynlighed og frekvens
18. august 2007 af
chiqqa (Slettet)
heyy alle sammen ...:)
sidder her og er lidt forirret med denne opgave :
en terning kastes 5 gange på tilfældige måder. jeg skal bestemme sandsynligheden for de mulige frekvenser af øjntallet 6 i de 5 kast??
n = 5 P = ?
mulige frekvenser af 6: 0 1/5 2/5 3/5 4/5 0g 5/5
sandsynlighed:
hvordan kan jeg finde sandsynligheden når jeg ik kender p .. :S
håber i kan hjælpe mig
på forhånd TAKK
sidder her og er lidt forirret med denne opgave :
en terning kastes 5 gange på tilfældige måder. jeg skal bestemme sandsynligheden for de mulige frekvenser af øjntallet 6 i de 5 kast??
n = 5 P = ?
mulige frekvenser af 6: 0 1/5 2/5 3/5 4/5 0g 5/5
sandsynlighed:
hvordan kan jeg finde sandsynligheden når jeg ik kender p .. :S
håber i kan hjælpe mig
på forhånd TAKK
Svar #1
18. august 2007 af peter lind
Sandsynligheden for at du får en sekser i et kast er 1/6. Med fem kast får du en binomialfordeling med n=5, p=1/6
Skriv et svar til: sandsynlighed og frekvens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
