Matematik

Hjælp til årets første aflevering

20. august 2007 af LiseKirstine (Slettet)
Hej der ude, så er man kommet igang, og jeg har fået mine første afleveringer hvor der jo også er en dejlig matematik aflevering, meeeeeen jeg har glemt noget hehe så hvis du vil tage et kig og måske give et bud på hvordan det nu er man løser de opgaver, jeg har lavet nogen af dem men i de sidste kan jeg simpelthen ik huske hvad man skal...
aflevering-1.doc

Svar #1
20. august 2007 af LiseKirstine (Slettet)

hov skal lige have et link på det virkede ik det jeg havde lagt ind

Svar #2
20. august 2007 af LiseKirstine (Slettet)

her er opgaven: http://peecee.dk/?id=63736

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Det er åbenbart følgende opgave, du ikke har løst:
Du ved, at e^0 = 1, så er 2*x-0,5 = 1 <=> x= 3/4

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Du har skrevet forkert ved f' i opgave 3. f' er 3*x^2-12*x+10, så du får f'(1) = 1

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Ved udregning af den effektive rente bruger du formlen: ((1+r)^n - 1)*100% = (1.008^4-1)*100 % = 3,23 % med tre betydende ciffre (eller med to decimaler.

Svar #6
21. august 2007 af LiseKirstine (Slettet)

jeg forstår ikke svar 4

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

#6
Du har funktionen: f(x)=x^3-6*x^2+10*x i opgaven det er den der differentieret forkert

Svar #8
21. august 2007 af LiseKirstine (Slettet)

ok så tror jeg at jeg er lidt med igen

Svar #9
21. august 2007 af LiseKirstine (Slettet)

nu har jeg leget lidt med den opgave 3 igen g det du siger deer er forkert altså jeg kan ikke få det til at passe, du har sikkert ret men vil du skære det ud i pap for mig?? :)

Svar #10
21. august 2007 af LiseKirstine (Slettet)

i opgave 4b er der en der er kommet med dette forslag frem for det du gav Erik og jeg blev lidt i tvivl for det du skrev med *100% synes jeg ik jeg har set før
her er forslaget

1+r år =(1+r måned)^12
1+r år = (1+0,002)^12
r år = 1,002^12-1=0,024266=2,43%

jeg vil mene at der skulle stå n i stedet for år og måned, men det var sådan den så ud da jeg fik den




Skriv et svar til: Hjælp til årets første aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.