Matematik
Svær opgave.. hjælp...! (differentialregning)
25. august 2007 af
HUA (Slettet)
heey folkens derude...
Er der nogen der kan hjælpe mig med opgaven:
Funktionen f(x) = 1/4x^2 har en tangent i (2,1).
a. Giv x=2 tilvæksten 1, og beregn hældningen for den tilhørende sekant..
Forstår simpelthen ikke hvordan man skal gøre dette.. har tegnet grafen i et koordinatsystem, men kan ikke rigtig komme videre nu... er der nogen af jer der kan?
Er der nogen der kan hjælpe mig med opgaven:
Funktionen f(x) = 1/4x^2 har en tangent i (2,1).
a. Giv x=2 tilvæksten 1, og beregn hældningen for den tilhørende sekant..
Forstår simpelthen ikke hvordan man skal gøre dette.. har tegnet grafen i et koordinatsystem, men kan ikke rigtig komme videre nu... er der nogen af jer der kan?
Svar #1
25. august 2007 af mathon
beregn
1) f(2)
2 f(2+1) = f(3)
3) sekanthældning: [f(3)-f(2)]/(3-2) = f(3)-f(2)
Svar #2
25. august 2007 af HUA (Slettet)
hvorfor beregner du sekanthældingen sådan?? er der en grundlæggende formel for det??
Skriv et svar til: Svær opgave.. hjælp...! (differentialregning)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
