Matematik
Vektor
27. august 2007 af
Cumano (Slettet)
Hej har denne opg. for til i morgen,men kan ikke finde ud af den. den lyder således:
(s+t)=(s+t)(a1/a2)=((s+t)*a1/(s+t)*a2)=(s*a1+t*a1/s*a2+t*a2)=(s*a1/s*a2)+(t*a1/t*a2)=s(a1/a2)+t(a1/a2)=s a-> + t a->
Øvelse: Bevis f) og g) i sætningen ved regning med koordinater.?
(s+t)=(s+t)(a1/a2)=((s+t)*a1/(s+t)*a2)=(s*a1+t*a1/s*a2+t*a2)=(s*a1/s*a2)+(t*a1/t*a2)=s(a1/a2)+t(a1/a2)=s a-> + t a->
Øvelse: Bevis f) og g) i sætningen ved regning med koordinater.?
Svar #1
27. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)
det er skrupforvirrende, hvor er hovedet og hvor er halen?
Svar #2
27. august 2007 af Cumano (Slettet)
Ja ved det godt men sådan lyder den opg. Kan heller ikke selv forstå den !;/
Svar #4
27. august 2007 af Cumano (Slettet)
Okay. Tak fordi du gad at kigge på det. Jeg spørger lige min lærer om denne opg. for den er altså rimelig forvirrende.. ;)
Skriv et svar til: Vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
