Matematik

Regning..

28. august 2007 af Billal001 (Slettet)
Har lige en opgave, jeg har brug for hjælp til..

Der står:

Skemaet viser, hvor mange kasser 4 piger priklede på en dag, og hvor lang tid de arbejde.

Maiken 4 timer 28 kasser
Stine 3 timer 30 minutter 30 kasser
Mette 3 timer 20 minutter 20 kasser

-) Beregn, hvor meget Maiken tjente i timen?

Hvordan gør jeg? Skal jeg ikke dividere?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2007 af mathon


...der må være en lønoplysning!

Svar #2
28. august 2007 af Billal001 (Slettet)

Pigerne fik 8 kr. for hver kasse. Glemte den lige :) Sorry !

Svar #3
28. august 2007 af Billal001 (Slettet)

Er det så ikke 8 x 28 / 4 = 56 kr?

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2007 af mathon

Jo

Svar #5
28. august 2007 af Billal001 (Slettet)

Ok.. Hvad med hvis jeg skal finde gennemsnittet af hvor mange kasser Mette priklede pr. time?

20 / 3.20 ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. august 2007 af mathon


3 timer 20 = (3+1/3)time = (10/3)time

...man dividerer med en brøk ved at gange med den omvendte brøk!!!

Svar #7
28. august 2007 af Billal001 (Slettet)

Uhaa, nu bliver det svært, brøker er mit svageste led.
Hvordan starter jeg den=

Svar #8
28. august 2007 af Billal001 (Slettet)

Eller ved du hvad :) Det lige meget :) Jeg skal på lektie hjælp kl 17:00.. Så lærer jeg det sikkert bedre :)

Skriv et svar til: Regning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.