Matematik
ligning
28. august 2007 af
rosiette (Slettet)
har en ligning
(-2q+3p)^2 - 9p^2
så vil jeg hører om man siger
2q^2+ 3p^2
og så ganger ind med 9 bagfra eller man siger
2^2 = 4q+ 3^2 = 3p +18 p
(-2q+3p)^2 - 9p^2
så vil jeg hører om man siger
2q^2+ 3p^2
og så ganger ind med 9 bagfra eller man siger
2^2 = 4q+ 3^2 = 3p +18 p
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
