Matematik

Ligning

29. august 2007 af kunst77 (Slettet)
I en retvinklet trekant er den ene katete 2 m længere end den anden katete, mens hypotenusen er 10 m lang.
Bestem kateternes længder?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

kald den ene katete a og den anden a + 2 meter

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

den enekatete bliver 6, den anden 8, da a^2*(a+2)^=100

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

sjusk, jeg skulle have enhederne med, altså 6 meter og 8 meter

Svar #4
30. august 2007 af kunst77 (Slettet)

Hvordan ved du det skal give 100

Svar #5
30. august 2007 af kunst77 (Slettet)

Forstår det ikke helt:(

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Pythagoras: a^2+b^2=c^2, da c = 10 må c^2 være lig 100

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.