Matematik

To sidelængder og en enkelt oplysning om vinkel

02. september 2007 af JonesJ2 (Slettet)
Hej

|AC|=2
|AB|=3

Vinkel A er dobbelt så stor som vinkel B.

Hvordan konstruerer man trekanten ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2007 af mathon


se
http://www.peecee.dk/index.php?id=65901

Svar #2
02. september 2007 af JonesJ2 (Slettet)

Hvor v er hvad ?

Svar #3
02. september 2007 af JonesJ2 (Slettet)

Er med nu . mange tak for det

Svar #4
03. september 2007 af JonesJ2 (Slettet)

Kan den slet ikke laves med færre hjælpe midler ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

Uden at have regnet på det, vil jeg da mene at man kan opstille 2 ligninger med 2 ubekendte:

2B - B - C = pi & AC/sinB = AB/sinC

og derved finde vinkel B og C.

Brugbart svar (0)

Svar #6
03. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

2B + B + C = pi

..selvfølgelig

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

#5.
Update: Det kan man godt.

Skriv et svar til: To sidelængder og en enkelt oplysning om vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.