Matematik
ligning
03. september 2007 af
lone_19 (Slettet)
løs ligningen vektor a * vektor b = 21, når vektor a og vektor b er givet ved vektor a = (1;2), vektor b = (x;x^2)
har svært ved at se hvordan jeg skal løse ligningen. nogen hjælp?
har svært ved at se hvordan jeg skal løse ligningen. nogen hjælp?
Svar #1
03. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
du skal finde prikproduktet (det skalære produkt) se hvordan du gør i din marematikbog.
Svar #2
04. september 2007 af lone_19 (Slettet)
har forsøgt men forstår det stadig ikke helt. har brug for lidt mere hjælp..
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
