Matematik
reducering skrives ind på computeren?
03. september 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Ja, overskriften siger nærmest det hele. Hvordan skriver man en reducerings opgave ind, med mellemregninger og resultat? Sådan rigtig matematik-'agtig' ?
fx.
x = 4(a+5b) + 7(3a+b)
fx.
x = 4(a+5b) + 7(3a+b)
Svar #1
03. september 2007 af Molle (Slettet)
x = 4(a+5b) + 7(3a+b)
= 4a + 20 b + 21a + 7b
= 25a + 27b
Jeg ville bare skrive dem op under hinanden. Evt. lave indrykning så lighedstegnene stod under hinanden.
= 4a + 20 b + 21a + 7b
= 25a + 27b
Jeg ville bare skrive dem op under hinanden. Evt. lave indrykning så lighedstegnene stod under hinanden.
Skriv et svar til: reducering skrives ind på computeren?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
