Matematik
På herrens mark
04. september 2007 af
Janeerendarling (Slettet)
Hej.. er der nogle kvikkehoveder som kan forklare mig, hvordan man aflæser f'(x)..?
Svar #1
04. september 2007 af jeppetoft (Slettet)
Det er hældningstallet på din kurve i x-værdien. Hvis du fx har en kurve, der hedder f(x)=x^2, så er f'(x)=2x. Skal du aflæse f'(x) i x=2, er det derfor hældningstallet for f(x)=x^2, når x=2.
Eller i mit eksempel f'(2)=4.
Eller i mit eksempel f'(2)=4.
Skriv et svar til: På herrens mark
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
