Matematik
Afbilding af funktion i hånden
05. september 2007 af
mustafaali (Slettet)
Hej.
Jeg har en funktion der ser således ud:
f(x) = 1/3*(x-3)^2+2
f(x) = 2x^3-6x
Hvordan kan jeg afbilde dem grafisk i hånden?
Jeg har en funktion der ser således ud:
f(x) = 1/3*(x-3)^2+2
f(x) = 2x^3-6x
Hvordan kan jeg afbilde dem grafisk i hånden?
Svar #1
05. september 2007 af Christina_Jensen (Slettet)
bliver du virkelig bedt om det i en opgave?!
Svar #3
05. september 2007 af Christina_Jensen (Slettet)
Hvis du skal have de helt korrekte værdier er det da?
Gør det da på lommeregneren. Det er klart nemmere?
Eller står der i opgaven, at det skal gøres i hånden?
Gør det da på lommeregneren. Det er klart nemmere?
Eller står der i opgaven, at det skal gøres i hånden?
Skriv et svar til: Afbilding af funktion i hånden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
