Kemi
opløsning
08. september 2007 af
Chimmi (Slettet)
i fotografiske film findes lysfølsomt sølv(I)bromid, AgBr, der er et fast stof. Ikke-belyst sølv(I)bromid fjernes ved at tilsætte natriumthiosulfat, Na2S2O3. Thiosulfat dannet et kompleks med sølv(I)ionen
Ag+(aq) + 2S2O3^2-(aq) <--> Ag(S2O3)2^3-(aq) , K=1,0*10^13M^-2
Beregn [Ag+] i en opløsning, når
[S2O3^2-]= 0,010M og [Ag(S2O3)2^3-]=1,0*10^-5M.
Nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal gøre her for at finde løsningen
Ag+(aq) + 2S2O3^2-(aq) <--> Ag(S2O3)2^3-(aq) , K=1,0*10^13M^-2
Beregn [Ag+] i en opløsning, når
[S2O3^2-]= 0,010M og [Ag(S2O3)2^3-]=1,0*10^-5M.
Nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal gøre her for at finde løsningen
Skriv et svar til: opløsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
