Matematik

Hjælp med Kvadrathoveds Regninger!!

09. september 2007 af Osmanli (Slettet)
Kan simpelthen ikk' regne disse opgaver, nogle som kan hjælpe lidt, da det er en lille smugle vigtigt ..

A). |/ 2^3+ 4^3-32
_______
4
OBS: |/ = Tegh på Kvadrathoved..

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2007 af volcom1

Hvis dedt hele står under samme kvadratrodstegn så giver det følgende.
Regn først det ud som er under tegnet:
8+64-32=40 det tager du kvadratroden af og det giver dermed |/40

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2007 af math-freak++ (Slettet)

= 2 * 10^0,5

Svar #3
23. september 2007 af Osmanli (Slettet)

Mange tak.. Det hjalp rigtig meget ! .. :)

Skriv et svar til: Hjælp med Kvadrathoveds Regninger!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.