Fysik
Spændingsfald
11. september 2007 af
rauw (Slettet)
Søger en som vil hjælpe over msn..
Skal have noget hjælp til beregning af strømstyrken i et kredsløb med 4 modstande..
smid din msn hvis du mener du er den rette :D
Skal have noget hjælp til beregning af strømstyrken i et kredsløb med 4 modstande..
smid din msn hvis du mener du er den rette :D
Svar #1
11. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Brug Ohms lov E=I*R, I parallel er den resulterende modsatnd givet ved
1/R(res)=1/R1+1/R2+1/R3+1/R4, og ved seriekobling er den samlede modstand givet ved R(res)=SigmaRi
1/R(res)=1/R1+1/R2+1/R3+1/R4, og ved seriekobling er den samlede modstand givet ved R(res)=SigmaRi
Skriv et svar til: Spændingsfald
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
