Matematik
plangeometri
12. september 2007 af
zawter (Slettet)
har sku en opgave jeg bare fatter nada af.. håber nogen kan forklare dem..
i et kordinatsystem er en cirkel bestemt ved ligningen x^2-2x+y^2+4y-12=0
-bestem centrumog radius
-beregn kordinatsæt for skæringspunkter med anden aksen
punktet P(-3,-1) ligger på cirklen
-bestem ligning for tangent til cirkel i punktet P.
linjen l er bestemt ve y=-2x+9
-er linjen l en tangent til cirklen?
i et kordinatsystem er en cirkel bestemt ved ligningen x^2-2x+y^2+4y-12=0
-bestem centrumog radius
-beregn kordinatsæt for skæringspunkter med anden aksen
punktet P(-3,-1) ligger på cirklen
-bestem ligning for tangent til cirkel i punktet P.
linjen l er bestemt ve y=-2x+9
-er linjen l en tangent til cirklen?
Svar #1
12. september 2007 af mathon
se oprindelige tråd
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=395179
Svar #2
12. september 2007 af zawter (Slettet)
yes så er centrum og radius røget ind på lys tavlen..
Skriv et svar til: plangeometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
