Matematik
Hvad er korrekt??
16. maj 2004 af
MadsII (Slettet)
Formlen hedder:
sin(x^2)
Jeg har så fundet x til = 0.5pi
Når jeg indsætter hvad er så det rigtige??
sin(0.5pi)^2 eller sin((0.5pi)^2)
Det giver jo noget forskelligt. Håber virkeligt på et svar..!!
sin(x^2)
Jeg har så fundet x til = 0.5pi
Når jeg indsætter hvad er så det rigtige??
sin(0.5pi)^2 eller sin((0.5pi)^2)
Det giver jo noget forskelligt. Håber virkeligt på et svar..!!
Svar #1
16. maj 2004 af Mads^^ (Slettet)
Hvis din formel ser sådan der ud er det rigtige svar sin((0.5pi)^2)=0.0431
Svar #2
16. maj 2004 af MadsII (Slettet)
OK, men hvad betyder det første så??
Jeg mener der er jo parentes rundt om 0.5pi så det er vel det der opløftes i anden???
Ja, undskyld hvis jeg kludre rundt i det, men umiddelbart kan jeg ikke se hvorfor der skal to parenteser rundt om???
Jeg mener der er jo parentes rundt om 0.5pi så det er vel det der opløftes i anden???
Ja, undskyld hvis jeg kludre rundt i det, men umiddelbart kan jeg ikke se hvorfor der skal to parenteser rundt om???
Svar #3
16. maj 2004 af SL (Slettet)
i den første du skriver vil jeg mene at det er hele leddet der bliver opløftet i anden..altså også sinus...hvorimod i den anden er det kun 0,5pi der bliver opløftet
Skriv et svar til: Hvad er korrekt??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
