Matematik

geometri

18. september 2007 af the-tharchan (Slettet)
i en trekant ABC er <A= 30 grader, <C= 120 grader og lACl= 20

beregn trekantens areal ? :O:O

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2007 af kazyka (Slettet)

hvis a er 30 grader og c er 120 grader og der er 20 fra a-c så kan du let finde b

Svar #2
18. september 2007 af the-tharchan (Slettet)

jamen jeg skal jo finde arealet :O?

Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.