Matematik
ligning haster
20. september 2007 af
sukkertrold-xD (Slettet)
Løs ligning:
-2(-4x+5)-4x=4x-5
-2(-4x+5)-4x=4x-5
Svar #1
20. september 2007 af thegod117 (Slettet)
Starte med at gang parentesen ud:
-2(-4x+5)-4x=4x-5
8x-10-4x=4x-5
8x-4x-4x=-5+10
0=5
Umiddelbart ser det ud til at ligningen ingen løsninger har....
-2(-4x+5)-4x=4x-5
8x-10-4x=4x-5
8x-4x-4x=-5+10
0=5
Umiddelbart ser det ud til at ligningen ingen løsninger har....
Skriv et svar til: ligning haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
