Matematik
differentiering
20. september 2007 af
pox (Slettet)
Hejsa, søger hjælp til denne opgave:
En funktion f er givet ved forskriften
f(x) = x + sin(x)
Grafen for f, koordinatsystemets førsteakse og linjen x = a, a > 0, afgrænser i første kvadrant en punktmængde M, der har et areal
Bestem a, så arealet af M bliver 2.
på forhånd tak
En funktion f er givet ved forskriften
f(x) = x + sin(x)
Grafen for f, koordinatsystemets førsteakse og linjen x = a, a > 0, afgrænser i første kvadrant en punktmængde M, der har et areal
Bestem a, så arealet af M bliver 2.
på forhånd tak
Svar #1
20. september 2007 af Pitzner* (Slettet)
Du skal bruge det bestemte integrale:
Hvis f(x) er en kontinuert funktion defineret på et interval og a og b er to tal i det interval, a < b, så er arealet af området mellem x-aksen og grafen y=f(x) begrænset af de lodrette linjer x=a og x=b.
Hvis f(x) er en kontinuert funktion defineret på et interval og a og b er to tal i det interval, a < b, så er arealet af området mellem x-aksen og grafen y=f(x) begrænset af de lodrette linjer x=a og x=b.
Svar #2
20. september 2007 af Munck (Slettet)
Integralet over x+sinx over 0 til a skal være lige med 2.
Skriv et svar til: differentiering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
