Matematik
Frisk på nogle ligninger?
24. september 2007 af
Zephvia (Slettet)
Hej derude.
Jeg er fantastisk dårlig til ligninger, og så er livet selvfølgelig så retfærdigt jeg på første skoledag har fået en bunke for.. ^^'
Og de er med garanti ikke svære, bare mig der aldrig har fået det ordentligt lært,. /:
Kunne dog en del af dem,
Men i hvert fald;
(5x+20) - (3x-10) = 7x+32 - (9x-4)
6(2x+6)-5(x+3)=x+9
Gerne udregninger også, da det har det med at hjælpe på forståelsen,.
Og tusind tak på forhånd..
Jeg er fantastisk dårlig til ligninger, og så er livet selvfølgelig så retfærdigt jeg på første skoledag har fået en bunke for.. ^^'
Og de er med garanti ikke svære, bare mig der aldrig har fået det ordentligt lært,. /:
Kunne dog en del af dem,
Men i hvert fald;
(5x+20) - (3x-10) = 7x+32 - (9x-4)
6(2x+6)-5(x+3)=x+9
Gerne udregninger også, da det har det med at hjælpe på forståelsen,.
Og tusind tak på forhånd..
Svar #1
24. september 2007 af ibibib (Slettet)
Hvis det er første skoledag i dag, så har du ikke noget at beklage dig over...
(5x+20) - (3x-10) = 7x+32 - (9x-4)
5x+20-3x+10 = 7x+32-9x+4
5x-3x-7x+9x = 32+4-20-10
osv.
(5x+20) - (3x-10) = 7x+32 - (9x-4)
5x+20-3x+10 = 7x+32-9x+4
5x-3x-7x+9x = 32+4-20-10
osv.
Skriv et svar til: Frisk på nogle ligninger?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
