Matematik

Vende lineær forskrift om (finde X)

25. september 2007 af gumsen (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe til med, hvordan man finder X, altså vender ligningen 'y=ax+b' om? (:

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2007 af Pelle89 (Slettet)

Y=ax+b =>ax=y-b => x=(y-b)/a

Svar #2
25. september 2007 af gumsen (Slettet)

Tusind tak (: Det var bare perfekt !

Skriv et svar til: Vende lineær forskrift om (finde X)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.