Matematik
grafisk ligning i excel
30. september 2007 af
tazz0r (Slettet)
1:
y=2x-5 og y=-x+4
x=3 og y=1
2:
2x-3y=100 og 2x+y=156
x=71 og y=14
hvordan skriver jeg dem ind hver for sig grafisk med excel ?
y=2x-5 og y=-x+4
x=3 og y=1
2:
2x-3y=100 og 2x+y=156
x=71 og y=14
hvordan skriver jeg dem ind hver for sig grafisk med excel ?
Skriv et svar til: grafisk ligning i excel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
