Matematik
Løs log(3x^2-3x-35)=0
02. oktober 2007 af
uhrskov (Slettet)
KAn ikke rigtig komme videre med denne ligning....
Løs log(3x^2-3x-35)=0
Relsutatet har to løsninger x=-3 eller x= 4
Help
Uhrskov
Løs log(3x^2-3x-35)=0
Relsutatet har to løsninger x=-3 eller x= 4
Help
Uhrskov
Svar #1
02. oktober 2007 af mathon
log(3x^2-3x-35) = 0
10^(log(3x^2-3x-35)) = 10^0
3x^2-3x-35 = 1
3x^2-3x-36 = 0......
10^(log(3x^2-3x-35)) = 10^0
3x^2-3x-35 = 1
3x^2-3x-36 = 0......
Svar #2
02. oktober 2007 af uhrskov (Slettet)
hmmm, ved ikke lige hvordan dette skulle hjælpe mig???
Svar #5
02. oktober 2007 af uhrskov (Slettet)
thanks... det var bare fordi det der log forvire mig !
Uhrskov
Uhrskov
Skriv et svar til: Løs log(3x^2-3x-35)=0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
