Matematik

reducering af brøk... det haster

02. oktober 2007 af feti (Slettet)
a^m * a^n+1 / a^n

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2007 af peter lind

Brug potensreglerne a^p*a^q = a^(p+q) og a^p/a^q = a^(p-q)

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2007 af mathon

a^m * a^n+1 / a^n = a^(m+n+1-n) = a^(m+1)

Skriv et svar til: reducering af brøk... det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.