Matematik
Areal
02. oktober 2007 af
Nedergaard999 (Slettet)
Jeg skal finde arealet af en trekant, men er gået lidt i stå?
Trekanten ABC og jeg ved, at |BC|=2|AB| og |AC|=5/2|AB|
Ok jeg har fået mit sinc = 0,38
Så bruger jeg T=0,5*ab*sinc
så sætter jeg det hele ind:
T=0,5*2AB*2,5AB*0,38
Men så er jeg lidt i tvivl om det er rigtigt?
Trekanten ABC og jeg ved, at |BC|=2|AB| og |AC|=5/2|AB|
Ok jeg har fået mit sinc = 0,38
Så bruger jeg T=0,5*ab*sinc
så sætter jeg det hele ind:
T=0,5*2AB*2,5AB*0,38
Men så er jeg lidt i tvivl om det er rigtigt?
Svar #1
02. oktober 2007 af Peden (Slettet)
Du kan jo prøve at tegne trekanten. Du ved nemlig at arealet af trekanten er : 0,5 * højde * grundlinie. Sådan kan du gøre prøve.
Skriv et svar til: Areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
