Matematik

har virkelig brug for hjælp. en lille opgave :)

04. oktober 2007 af Skat1 (Slettet)
i den retviklede trekantABC er D fodpunket på AB af højden fra den rette vinkel C. Desuden oplyses, at AC=15, AD=9 og BC=20. Tegn trekanten og beregn længden af højden CD samt trekantens areal.
hvordan regner jeg det ud?

på forhånd tak ;)

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Det er så basalt, at jeg ville gøre dig en dum tjeneste, hvis jeg hjalp dig.
Kig i din bog! Skriv det du kan, og så tager vi den derfra. Ellers lærer du det aldrig.

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Matematik skal ind under huden

Svar #3
04. oktober 2007 af Skat1 (Slettet)

ja let at sige for dig :/

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Ved du overhovedet, hvad en højde er? Det er en linje, som står vinkelret på den modstående side.. Prøv at tegn den

Svar #5
04. oktober 2007 af Skat1 (Slettet)

jo det ved jeg godt.. men ved ikke hvordan jeg skal regne opgaven ud?:/

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. oktober 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Har du nogen bud? Prøv at tegn højden ik.

Du kan beregne vinkel A ud fra din viden om trigonometri.

Skriv et svar til: har virkelig brug for hjælp. en lille opgave :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.