Matematik
bestem vektor d
06. oktober 2007 af
trudifrudi (Slettet)
a= (1,2,3) b=(2,-1,2) c=(-1,2,2)
bestem tallene s og t så vektoren
d=a+sb+tc
står vinkelret på både b og c
bestem tallene s og t så vektoren
d=a+sb+tc
står vinkelret på både b og c
Svar #1
06. oktober 2007 af Lektie boy (Slettet)
Jeg vil mene at du skal finde vektorproduktet af b og c, da vektorproduktet står vinkelret på både b og c.
Svar #2
06. oktober 2007 af JesperJuul (Slettet)
a+sb+tc o b = 0
a+sb+tc o c = 0
Hvor "o" betyder prikket med.
Du har nu to ligninger med to ubekendte...
a+sb+tc o c = 0
Hvor "o" betyder prikket med.
Du har nu to ligninger med to ubekendte...
Skriv et svar til: bestem vektor d
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
