Kemi
ligevægt
07. oktober 2007 af
nunu1989 (Slettet)
Hej..
Jeg cil opskrive et reaktionsskemaet og ligevægtsudtrykket af Ag2Cro4 i vand.. er det nogen kan hjælp mig..
Jeg cil opskrive et reaktionsskemaet og ligevægtsudtrykket af Ag2Cro4 i vand.. er det nogen kan hjælp mig..
Svar #1
07. oktober 2007 af mathon
Ag2Cro4(s) <--> Ag2CrO4(aq) <--> 2Ag^(+)(aq) + CrO4^(2-)(aq)
[Ag^(+)(aq)]^2*[CrO4^(2-)(aq)] = K_op
[Ag^(+)(aq)]^2*[CrO4^(2-)(aq)] = K_op
Svar #2
07. oktober 2007 af nunu1989 (Slettet)
hvad med AgI.
AgI(s)---- AgI(aq)---- Ag^+(aq)+ I^-(aq)
(Ag(aq))*(I(aq))= K_op
er det ikke rigtigt.
AgI(s)---- AgI(aq)---- Ag^+(aq)+ I^-(aq)
(Ag(aq))*(I(aq))= K_op
er det ikke rigtigt.
Skriv et svar til: ligevægt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
