Matematik
Løs ligning
07. oktober 2007 af
uhrskov (Slettet)
Kan ikke lige komme igang med denne ligning ...
Løs ligningen e^4 x+2e^2 x +1= 4
( vink : sæt z=e^2x, og løs ligningen)
Hjæp uhrskov
Løs ligningen e^4 x+2e^2 x +1= 4
( vink : sæt z=e^2x, og løs ligningen)
Hjæp uhrskov
Svar #2
09. oktober 2007 af JonesJ2 (Slettet)
Og den kan indskives på casregner eller via andengradsformlen - og derefter sakl du sige
dit resultat = 2x og så løser den :|
dit resultat = 2x og så løser den :|
Skriv et svar til: Løs ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
