Matematik
Hejsa. Funktioner, stil mig en opgave
08. oktober 2007 af
Tdd-girl (Slettet)
Lineære funktioner:-)
Er der ikke nogen af jer som kan give mig en opgave om funktioner? Har test imorgen og vil godt lige øve mig.
Du skal bare give mig nogle punkter så jeg kan regne forskriften ud, så skal du give mig en funktion hvor jeg så fortæller lidt om skæringspunkt og hældningstal, værdimængde og definationsmængde.
Så fortæller du mig om jeg har lavet det rigtigt til sidst.
Anyone?
Louise.
Er der ikke nogen af jer som kan give mig en opgave om funktioner? Har test imorgen og vil godt lige øve mig.
Du skal bare give mig nogle punkter så jeg kan regne forskriften ud, så skal du give mig en funktion hvor jeg så fortæller lidt om skæringspunkt og hældningstal, værdimængde og definationsmængde.
Så fortæller du mig om jeg har lavet det rigtigt til sidst.
Anyone?
Louise.
Svar #1
08. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)
1) OK, da det skal være en lineær opgave, så find F(x), når du ved at punkterne P=(2,1) og Q=(0,-3) tilhører grafen.
Find hældningstallet
Find definitionsmængden
Find værdimængden
2) Tegn og find definitions- og værdimængde for funktionen:
(x^2-5*x+6)/(x-3)
Find hældningstallet
Find definitionsmængden
Find værdimængden
2) Tegn og find definitions- og værdimængde for funktionen:
(x^2-5*x+6)/(x-3)
Svar #2
09. oktober 2007 af Tdd-girl (Slettet)
Hejsa.
Mange tak.
Forskriften er. Y = 2x+3
Ikke??
Mvh Lo
Mange tak.
Forskriften er. Y = 2x+3
Ikke??
Mvh Lo
Skriv et svar til: Hejsa. Funktioner, stil mig en opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
