Matematik

ligning

08. oktober 2007 af KME89 (Slettet)
hvordan løser denne ligning

5(x-9)+2(y-(-1))=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2007 af mathon

en ligning med to ubekendte kan ikke løses!!!

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2007 af HenrietteB (Slettet)

Du isolerer enten x eller y og indsætter dette på hhv. x eller y's plads i ligningen og isolerer da igen.

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2007 af Riemann

en ligning med to uafhængige har ikke løsninger.

Hvis du isolerer y kan du tegne en graf, der repræsenterer ligningen (i et x,y-koordinatsystem).

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2007 af HenrietteB (Slettet)

Nårh nej - det er da også rigtigt- min fejl!

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2007 af lassa (Slettet)

5x-45+2y+2=0
5x+2y-43=0 osv

Svar #6
08. oktober 2007 af KME89 (Slettet)

skal ha y isoleret..

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. oktober 2007 af Kemiersjov (Slettet)

Træk de to ligninger fra hinanden - så går de 5x ud og du sidder tilbage med en ligning med en ubekendt (y)

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. oktober 2007 af mathon

...der er jo kun én ligning!!!...:)

Brugbart svar (0)

Svar #9
08. oktober 2007 af ekim-dahl (Slettet)

takker har fundet ud af det.

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.