Matematik

rødder

10. oktober 2007 af thelife (Slettet)
hej

der står i min opg at

definere hvad man forstår ved rødder i et andengradspolynomium og giv eksempler på hvordan man kan bestemme dem


skal man skrive at den har en formel der hedder

-b+sqr d/2a
men hvad skal mann skrive mere, under definere hvad man forstår ved rødder


tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2007 af mathon

y = (fx) = ax^2 + bx + c

definition på rødder:
rødder er de x-værdier for hvilke, y = 0,

der så - som du skriver - kan bevises at være x = (-b +-sqr(d))/(2a)

se evt.
http://www.peecee.dk/index.php?id=45838

Skriv et svar til: rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.