Matematik
Vektorer
10. oktober 2007 af
johs_b (Slettet)
Har brug for lidt hjælp til denne opgave:
Bestem tallet K således, at vinklen mellem vektorerne a og b er 45 grader når
a-vektor=(1,2,-1) og b-vektor=(2,1,K)
Bestem tallet K således, at vinklen mellem vektorerne a og b er 45 grader når
a-vektor=(1,2,-1) og b-vektor=(2,1,K)
Svar #1
10. oktober 2007 af Mester_Bean (Slettet)
Du har vel lært, hvordan du regner en vinkel ud mellem to vektorer?
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
