Matematik
rettelse
12. oktober 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hvad er:
-9y^2 - y^2 ?
-9y^2 - y^2 ?
Svar #3
12. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)
er denne opg. så rigtig?
(x-y)^2+3y(x-3y)-x(y+x)
x^2-y^2+3xy-9y^2-xy-x^2
-10y+3
(x-y)^2+3y(x-3y)-x(y+x)
x^2-y^2+3xy-9y^2-xy-x^2
-10y+3
Svar #7
12. oktober 2007 af atornvig (Slettet)
(x-y)^2+3y(x-3y)-x(y+x) =
x^2-2xy+y^2+3xy-9y^2-xy-x^2 =
-8y^2
x^2-2xy+y^2+3xy-9y^2-xy-x^2 =
-8y^2
Skriv et svar til: rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
