Matematik

Division

14. oktober 2007 af miiira (Slettet)
(p-q) / (q-p) lyder ganske enkelt, men kan ikke huske hvordan man regner det ud!

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2007 af dnadan (Slettet)

regner hvad ud?

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Benyt at
(p-q) = -(q-p)

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. oktober 2007 af Crimer (Slettet)

hvad?

Svar #4
14. oktober 2007 af miiira (Slettet)

Jamen . hvis man sætter hvilket som helst tal >o så vil det give -1, men det er vel en bevis man skal lave, eftersom der ikke er nogle tal?

Svar #5
14. oktober 2007 af miiira (Slettet)

ja det der står? det er vel et bevis man skal lave går jeg ud fra

Svar #6
14. oktober 2007 af miiira (Slettet)

Ja det der står . Det er vel et bevis man skal lave ? Da alle tal større end 1, vil kunne sættes ind og det vil give -1 som det skal give.

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. oktober 2007 af dnadan (Slettet)

(p-q) / (q-p)= (p-q) / -(p-q)= 1/-1=-1

Svar #8
14. oktober 2007 af miiira (Slettet)

skal man ikke vise hvorfor det er =-p-q?

Svar #9
14. oktober 2007 af miiira (Slettet)

er det en eller anden regel for division? den kommunikative eller hvad den hedder, lov?

Brugbart svar (0)

Svar #10
14. oktober 2007 af dnadan (Slettet)

ganske almindelig parentes regler...
(q-p)=(-p+q)=-(p-q)

Svar #11
14. oktober 2007 af miiira (Slettet)

jamen...

Der står jo divider også? det jeg ikke helt forstår er hvordan du kan få p-q til at blive 1? og -p-q til at blive -1 .. Det er jo bogstaver og ikke tal ... Burde der ikke være et bevis da ?

Skriv et svar til: Division

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.