Kemi
ligevægt og partailtryk
18. oktober 2007 af
ullabulla8 (Slettet)
Har brug for hjælp til denne opgave, i opgave a har jeg beregnet den molare standart gibbs energi som jeg fik til: -162,74KJ/mol
reaktionsskema: 2C2H4(g) + O2(g) --> 2C2H4O(g)
b) Beregn Kp for reaktionen ved 25 °C.
-Tina:)
reaktionsskema: 2C2H4(g) + O2(g) --> 2C2H4O(g)
b) Beregn Kp for reaktionen ved 25 °C.
-Tina:)
Svar #1
18. oktober 2007 af Larsendrengen (Slettet)
Brug formlen:
deltaG = -RTlnK
Isoler K, og du kender jo de andre værdier
deltaG = -RTlnK
Isoler K, og du kender jo de andre værdier
Svar #2
18. oktober 2007 af ullabulla8 (Slettet)
Ud fra den formel får jeg K=3,36*10^28, men det er jo Kp jeg skal finde?
Svar #5
18. oktober 2007 af lottefar (Slettet)
#4 Nej, den termodynamiske ligevægtskonstant har ikke nogen enhed. Glem at kalde ligevægtskonstanten Kc, Kp whatever og hold dig til at kalde den K.
Skriv et svar til: ligevægt og partailtryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
