Matematik

Brøk ligning

18. oktober 2007 af NemB (Slettet)
Hjælp, please!!

Løs nedenstående ligning:


(4x-2)(x-1)/4-(x+1)(x-2)/2=4x²+20/8

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2007 af Isomorphician

Har du selv et forslag?

Svar #2
18. oktober 2007 af NemB (Slettet)

desværer... skal aflevere det imorgen..

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2007 af Isomorphician

prøv at stille det op på følgende måde, og regn parenteserne ud:
2((4x-2)(x-1)) - 4((x+1)(x-2)) = 4x^2 + 20

Husk dine kvadratsætninger...

Svar #4
18. oktober 2007 af NemB (Slettet)

jeg prøver.. tak

Svar #5
18. oktober 2007 af NemB (Slettet)

jeg kan ikke få den til at gå op..

Svar #6
18. oktober 2007 af NemB (Slettet)

Hvis der er nogen derude som kan løse den, så please hjælp..
på forhånd tak..

Svar #7
18. oktober 2007 af NemB (Slettet)

Hvis der er nogen derude som kan løse den, så please hjælp..
på forhånd tak..

Svar #8
18. oktober 2007 af NemB (Slettet)

Hvis der er nogen derude som kan løse den, så please hjælp..
på forhånd tak..

Svar #9
18. oktober 2007 af NemB (Slettet)

har løst den ved held.. x= -1
vil stadigvæk have hjælp til mellemregningerne..

Svar #10
18. oktober 2007 af NemB (Slettet)

har også fået styr på mellemregningerne..

Brugbart svar (0)

Svar #11
18. oktober 2007 af Isomorphician

tålmodighed er en dyd... :-)

Brugbart svar (0)

Svar #12
18. oktober 2007 af Alkymisten (Slettet)

Min hensigt er ikke at nedgøre eller på nogle måder kritisere, men kunne du ikke have startet i god tid med din aflevering?

Svar #13
19. oktober 2007 af NemB (Slettet)

#12
jeg var også startet i god tid.. det var den sidste opgave jeg manglede..

Skriv et svar til: Brøk ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.